Constanţa: O seară la film cu „Adevărul de Seară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: O seară la film cu „Adevărul de Seară“
Constanţa: O seară la film cu „Adevărul de Seară“

Cinci cititori au câştigat invitaţii la concursul iniţiat de ziar. „Adevărul de Seară“ a premiat cinci constănţeni cu o invitaţie de două persoane la filmul lui Cristian Mungiu, „Amintiri din epoca de aur - partea 2“.

Concursul lansat  joi a trezit interesul constănţenilor, care au sunat pentru a câştiga o invitaţie de două persoane la filmul în regia lui Cristian Mungiu, „Aminitiri din epoca de aur“, partea a doua „Dragoste în timpul liber“.

Cu o singură excepţie, toţi câştigătorii au participat pentru prima dată la un concurs „Adevărul“. Întrebaţi ce le-ar plăcea să primească drept premii, concurenţii au declarat că pe viitor ar vrea să câştige tot invitaţii la film, dar şi cărţi din colecţia „Adevărul“. Concursul se desfăşoară şi săptămâna aceasta, aşa că sunaţi la numărul de telefon 0241.606.077, răspundeţi la întrebare şi câştigaţi de la „Adevărul de Seară“ invitaţii la film!

Andrei Razdajone este muncitor şi fericit că poate viziona filmul

Andrei Razdajone s-a declarat încântat că ziarul „Adevărul de Seară“ l-a trimis la film alături de perechea lui. „Mă bucur că am câştigat şi voi merge să văd filmul. Voi mai participa la concursurile dumneavoastră şi sper să am noroc să mai câştig. Mi-aş dori să câştig cărţi din colecţia «Adevărul», dar şi bilete la film“.

Livia Nicolau este ingineră şi a câştigat de la prima încercare

Constănţeanca Livia Nicolau i-a făcut soţului ei o surpriză inedită, invitându-l la film pentru prima dată. „Întâmplarea a făcut să câştig. E prima dată când particip şi prima dată când câştig. Acum, că «Adevărul de Seară» mi-a făcut cadou o invitaţie dublă la film, soţul meu va trebui să mă însoţească“, a spus Livia Nicolau.

Tiberiu Torică este economist şi a avut noroc încă de la început

Primul câştig pentru Tiberiu Torică din Constanţa a venit din partea „Adevărul“, care i-a oferit o invitaţie de două persoane la film. „Este prima dată când câştig ceva şi vă mulţumesc din suflet pentru premiu. O să mai particip şi pe viitor şi mi-ar plăcea să-mi oferiţi orice este legat de film“, a declarat Tiberiu Torică.

Ciprian Bereş este student şi aşteaptă cu nerăbdare următorul concurs la „Adevărul de Seară“

image

Câştigarea invitaţiei l-a bucurat foarte tare pe George Ciprian Bereş, care a vizionat filmul alături de iubita lui. „Am văzut prima parte a filmului şi mi-a plăcut foarte mult. Voi aştepta să lansaţi şi următorul concurs, pentru că vreau să mai câştig şi să mai merg la film“, a spus câştigătorul.

Abonată la premiile  „Adevărul“

Tânăra Emanuela Muraru din Constanţa consideră că marca „Adevărul“ îi poartă noroc. La acest concurs, Emanuela a câştigat o invitaţie de două persoane la filmul „Amintiri din epoca de aur“, pe care l-a vizionat alături de soţul ei, Betuel Muraru, profesor de muzică. „Este pentru a doua oară când câştig ceva şi, de fiecare dată, premiul a fost oferit de «Adevărul». Deşi este mai comod să văd un film acasă, îmi face plăcere să merg la cinematograf“, a precizat câştigătoarea invitaţiei. Emanuela Muraru, de profesie
cosmetician, care a mai câştigat la concursurile „Adevărul“ două bilete la concertul Anastacia susţinut pe 1 septembrie la Bucureşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite