Constanţa: Litoral 2009 / Ia-ţi ziarul pe faleză de la fetele „Adevărul de Seară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Ia-ţi ziarul pe faleză de la fetele „Adevărul de Seară“
Constanţa: Litoral 2009 / Ia-ţi ziarul pe faleză de la fetele „Adevărul de Seară“

Turiştii din staţiunea Mamaia primesc „Adevărul de Seară-Litoral“ de la cel patru fete frumoase. Timp de două săptămâni, fetele vor împărţi ziarul de vacanţă pe faleza din staţune, între orele 14.00 şi 18.00.

Click aici pentru GALERIE FOTO!

Ziarul „Adevărul de Seară“, ediţia de litoral, este distribuit, începând de ieri, pe plaja din Mamaia de către patru domnişoare foarte frumoase.

Nu rataţi fetele „Adevărul de Seară“! Arată foarte bine şi sunt îmbrăcate cu tricouri albe imprimate cu sigla ziarului şi poartă şepcuţe pe cap. În fiecare zi, timp de două săptămâni, turiştii vor putea afla cele mai proaspete şi utile ştiri din ziarele împărţite de fetele „Adevărul de Seară“.

Campania va dura două săptămâni, timp în care, începând cu ora 14.00, în fiecare zi, ziarul va fi dat turiştilor aflaţi în zona hotelului Perla, în preajma intrării la Radio Vacanţa, în zona Cazino şi în zona Casa Verde - Corabie.

Turiştii, fericiţi să găsească „Adevărul de Seară“ pe plajă

Campania „Adevărul de Seară” a început de ieri. Turiştii care au primit câte un exemplar s-au declarat foarte mulţumuţi de oferta frumoaselor distribuitoare.

„Eu sunt din Piteşti şi citesc «Adevărul de Seară» în fiecare zi. Mă bucur să îl găsesc acum şi la mare, cu informaţii utile pentru turişti“, a spus Cristina Severu, venită la mare cu familia.

„La noi în oraş nu există «Adevărul de Seară». Mi-ar plăcea să îl găsesc. Mi se pare o idee foarte bună să dai un ziar gratuit pe faleză, în special că e mişto să ai ce răsfoi când stai pe plajă“, a declarat Mirela Mirică, din Galaţi.

Cutiile „Adevărul de Seară“ din staţiunea Mamaia

Dacă nu reuşiti să o vedeţi pe niciuna dintre cele patru domnişoare, puteţi găsi ziarul în cutii portocalii, amplasate la intrarea Radio Vacanţa şi în faţa hotelurilor, de la un capăt la celălalt al staţiunii.

Astfel, puteţi găsi ziarul în faţa hotelului Perla, lângă staţia de telegondolă, pe aleea de acces către faleză din faţa discotecii Cleopatra, lângă ceasurile din zona Cazino, pe faleza din faţa hotelului Riviera, lângă sensul giratoriu din zona Butoaie şi pe trotuarul din faţa complexului Marea Neagră, de la ieşirea din staţiune către Năvodari.

„Adevărul de Seară“ vine cu patru fete frumoase

Andreea, Mădălina, Esma şi Luana vor împărţi ziarul „Adevărul de Seară“, ediţia de litoral, zi de zi, timp de două săptămâni în staţiunea Mamaia. Între orele 14.00 şi 18.00, le puteţi găsi pe cele patru frumoase domnişoare în zona hotelului Perla, în preajma intrării de la Radio Vacanţa, în zona Cazino şi în zona Casa Verde - Corabie din staţiune.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite