Constanţa: Litoral 2009 / Fetele „Adevărul de Seară“ au ajuns pe litoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Litoral 2009 / Fetele „Adevărul de Seară“ au ajuns pe litoral!
Constanţa: Litoral 2009 / Fetele „Adevărul de Seară“ au ajuns pe litoral!

Începând de astăzi, patru domnişoare frumoase vor împăţi ziarul de litoral pe faleza din Mamaia. Nu le rataţi -  arată foarte bine, sunt îmbtrăcate cu tricouri albe imprimate cu sigla ziarului nostru, poartă şepcuţe pe cap şi au pentru dumneavoastră un ziar gratuit.

Ziarul gratuit „Adevărul de Seară“, ediţia de litoral, va fi distribuit gratuit pe plaja din Mamaia de patru domnişoare foarte frumoase.

Campania va dura două săptămâni, timp în care, începând cu ora 13.00, în fiecare zi, ziarul va fi dat turiştilor aflaţi în zona hotelului Perla, în preajma intrării la Radio Vacanţa sau în zona Cazino din staţiune.

Cutiile „Adevărul de Seară“ din staţiunea Mamaia

Dacă nu reuşiti să o vedeţi pe niciuna dintre cele patru domnişoare, ziarul îl puteţi găsi în binecunoscutele cutii portocalii, amplasate la itnrarea Radio Vacanţa şi în faţa hotelurilor,  de la un capăt la celălalt al staţiunii.

Astfel, puteţi găsi ziarul în faţa hotelului Perla lângă staţia de telegondolă, pe aleea de acces către faleză din faţa discotecii Cleopatra, lângă ceasurile din zona Cazino, pe faleza din faţa hotelului Riviera, lângă sensul giratoriu din zona Butoaie şi pe trotuarul din faţa complexului Marea Neagră, de la ieşirea din staţiune către Năvodari.

Fetele au fost de ieri în Mamaia pentru a vedea dacă turiştii sunt dornici să primească gratuit „Adevărul de Seară“, ediţia de litoral. Oamenii s-au declarat foarte mulţumiţi de oferta frumoaselor distribuitoare. „Mi se pare foarte tare ideea. Eu oricum citeam „Adevărul de Seară“ ediţia de litoral. Acum că mi-l dau nişte fete frumoase o să îl citesc cu mai mare atenţie“, a spus în glumă Mihai Toma, din Braşov.

Sergiu Dinculescu din Bucureşti s-a bucurat să afle că acelaşi ziar pe care îl răsfoia zi de zi acasă, îl poate găsi şi la mare. „Mă bucur să văd că «Adevărul de Seară» nu ne lasă dezinformaţi nici atunci când suntem la plajă“, a subliniat bucureşteanul.

Patru fete frumoase distribuie ziarul

Andreea, Mădălina, Esma şi Anca vor împărţi ziarul „Adevărul de Seară“, ediţia de litoral, zi de zi, timp de două săptămâni în staţiunea Mamaia. Începând cu ora 13.00, le puteţi găsi pe cele patru frumoase domnişoare în zona hotelului Perla, în preajma intrării de la Radio Vacanţa şi în zona Cazino din staţiune. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite