Constanţa: LITORAL2009/ Castel de modă nou, premiat de „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: LITORAL2009/ Castel de modă nou, premiat de „Adevărul“
Constanţa: LITORAL2009/ Castel de modă nou, premiat de „Adevărul“

„Adevărul de Seară” a mai premiat un turist care şi-a dovedit măiestria în construirea castelurilor din nisip. Gheorghe Popescu, în vârstă de 45 de ani, care a venit din judeţul Gorj în staţiunea Eforie Nord împreună cu soţia şi cu băieţelul a primit de la reporterii Ediţiei de Litoral a ziarului un tricou şi o şapcă.

El a fost răsplătit pentru un castel inedit. „Mai am de lucrat la el, nu l-am terminat încă. Vreau să-l fac mai mare. Bineînţeles, îl fac pentru băieţelul meu Eduard şi totodată să îmi aduc aminte de copilărie”, a spus Gheorghe, râzând.

I-a făcut piscină din nisip fiului

Castelul de pe malul mării este făcut după un model nou, aşa cum spune constructorul. „Are o arhitectură simplă, cum se construiesc şi blocurile sau vilele în ziua de azi, cât mai simple şi uşor de făcut, dar cel mai mult am pus accent pe curte. Am vrut să fie mare”, a mai spus el. De asemenea, Gheorghe mai spune că a mertitat să muncească la construcţie câteva zeci de minute şi să se murdărească de nisip, mai ales pentru că fiul său Eduard, în vârstă de 3 ani, se poate juca liniştit în piscina pe care i-a construit-o în curtea castelului.

„Acum stă în apă cât vrea. Eu îi car cu găletuşa şi îl ştiu aproape de noi. Ne făceam griji când îl vedeam fugind în mare, iar aşa am reuşit să-l conving să stea mai liniştit“, a spus tatăl lui Eduard.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite