UPDATE Accident rutier mortal la Valu lui Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier s-a produs astăzi la intrare în localitatea Valu lui Traian. Un bărbat, pasager nevinovat într-una dintre maşini, a murit.

Update, ora 17.30: Şoferul vinovat de producerea accidentului este Adrian Stanciu, din Constanţa. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere şi vătămare corporală gravă din culpă. Pasagerul din dreapta faţa, care a murit pe loc, după ce maşina în care se afla a intrat în copac, se numea Erdan Bolat (42 de ani) din Medgidia. De asemenea şoferul Ford-ului, Ainur Ramazan (36 de ani) şi Acan Gazi (33 de ani), şoferul şi cel de-al doilea pasager din Ford, au fost răniţi şi au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Update, ora 14.00: Vinovat de producerea accidentului este şoferul unui Volskwagen care a circula pe banda 1 a drumului, dinspre Constanţa spre Valu lui Traian. El a încercat să întoarcă însă nu s-a asigurat; a pătruns pe banda 2 a şoselei, intrând în coliziune cu un Ford, al cărui şofer conducea regulamentar. În urma  impactului Fordul a fost proiectat pe contrasens, a fost izbit de o altă maşină şi în cele din urmă a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Pasagerul de pe scaunul din dreapta din Ford a murit pe loc, iar şoferul şi un alt pasager sunt grav răniţi.

Accidentul s-a produs în urmă cu puţin timp iar poliţiştii sunt la locul tragediei. Oamenii legii au spus că şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă maşina într-o zonă în care şoferii obişnuiesc să circule cu viteză mare, pentru că şoseaua are două benzi pe sensul de mers iar vizibilitatea este bună. Şoferul maşinii nu s-a asigurat însă la efectuarea manevrei şi a fost lovit în plin. Cel puţin o persoană a murit în urma coliziunii. Traficul rutier în zonă este îngreunat pentru că se circulă pe o singură bandă.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite