Constanţa: Pieton indisciplinat, spulberat la intrarea în Cumpăna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a traversat prin loc nepermis a fost lovit în plin de un autovehicul care circula regulamentar. Pietonul a murit la scurt timp după producerea accidentului.

Carol Bantman (59 de ani)  a sfârşit tragic aseară pe Drumul Naţional 39 E, care leagă municipiul Constanţa de localitatea Cumpăna. Bărbatul a fost lovit în plin de un autoturism marca Nissan condus de constănţeanul Ion Alisani (61 de ani).

Şoferul circula regulamentar spre Cumpăna când a izbit în plin pietonul care mergea pe mijlocul străzii. Maşina înmatriculată CT 70 SAF l-a lovit pe bărbatul aflat pe carosabil şi l-a aruncat la câţiva metri.

La locul accidenului s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa şi un echipaj al Ambulaţei. Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbatul lovit de autoturism, care a murit la puţin timp de la producerea accidentului.

Medicii legişti vor efectua nocropsia cadavrului pentru a stabili cu exactitate cauzele care i-au provocat moartea pietonului. Poliţiştii de la Rutieră au demarat o anchetă şi încearcă să afle în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite