Accident grav pe şoseaua Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului
Imagine de la locul accidentului

Un accident de circulaţie grava a blocat ieşirea spre Lazu în această după-amiază. Şoferii întorc pe Şoseaua Mangaliei şi aleg rute ocolitoare. Traficul rutier este paralizat şi la ieşirea dinspre Valu lui Traian.

Accidentul de circulaţie care a paralizat ieşirea spre Lazu s-a produs la intersecţia dintre strada Hatman Arbore şi Şoseaua Mangaliei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Descarcerare.

Şi ieşirea spre Valu lui Traian este blocată. Convoiul mortuar al motociclistului decedat într-un accident pe Bulevardul Aurel Vlaicu a blocat traficul în această după-amiază.

Update: Poliţiştii au spus că accidentul de pe bulevardul IC Brătianu s-a produs din cauza unui şofer care a făcut o manevră interzisă. Lilian Dumitru Ilie (35 de ani) se afla la volanul unui Matiz (CT 73 KMI) şi circula pe Şoseaua Mangaliei. La intersecţia cu strada Hatman Arbore a făcut un viraj la stânga, peste linia dublă continuă şi a intrat în coliziune cu un Renault (B 97 VWK) condus de Lucian Stancu (22 de ani).

Două persoane au fost rănite în urma accidentului: Elena Ilie (35 de ani)  şi Simona Mihai (37 de ani), ambele pasagere în Matiz.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite