Accesul spre Lazu a fost blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de persoane au semnat petiţia împotriva deciziei de a închide drumul de acces în localitatea constănţeană. Accesul se va face prin sensul giratoriu din Cumpăna sau pe sub podul din Agigea.

Măsura de blocare a accesului în localitate fost luată de reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, la solicitarea Serviciului Rutier.
„Am luat această măsură pentru siguranţa şi protecţia cetăţenilor şi asigurarea fluenţei în trafic“, a declarat Marius Ghiţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa. Reprezentantul instutuţiei a menţionat că blocarea accesului spre localitate era obligatorie, în condiţiile în care în zonă se produc tot mai multe accidente rutiere grave.

Nu de aceeaşi părere este şi Cristian Maricel Cârjaliu, edilul din Agigea, care spune că închiderea drumul este un abuz al Direcţeie Regionale de Drumuri şi Poduri.

Măsura de a bloca accesul în localitatea Lazu a stârnit indignarea întregii comunităţi, iar localnicii spun că sunt obligaţi să petreacă zeci de minute în trafic pentru a putea intra în localitate.

În încercarea de a găsi o soluţie, primarul comunei Agigea a înaintat cazul în atenţia prefectului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, care va avea o întâlnire cu părţile implicate în acest conflict.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite