Academia Hagi l-a învins pe Del Piero

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştii lui Hagi au debutat cu dreptul la Talent Cup, câştigând cu 3-0 partida cu Inter Milano. Italienii au avut în echipă trei jucători cu nume celebre.

Academia de Fotbal Gheorghe Hagi a învins cu 3-0 (Ciochină 23, Târu 67, Hodorogea 80+5) Inter Milano, aseară, în deschiderea turneului internaţional de juniori Under-17 Talent Cup, care se dispută pe stadionul „Farul“ din Constanţa.

Formaţia italiană este antrenată de argentinianul Sergio Ariel Zanetti (43 de ani), fratele mai mare al celebrului fundaş al lui Inter, Javier Zanetti. Sergio a jucat şi el fotbal, la Talleres de Remedios de Escalada, Deportivo Espanol şi Racing Club (în Argentina), Cremonese, Verbania (în Italia), AC Bellinzona şi FC Locarno (în Elveţia).

Totodată, echipa pe care au bătut-o constănţenii au în lot şi trei fotbalişti cu nume celebre, Nicolo Amoruso, Marco Ferrara şi Yago Del Piero, niciunul neavând însă legătură cu Nicola Amoruso, Ciro Ferrara şi Alessandro Del Piero, vedete ale fotbalului italian.

Inter a venit la Constanţa şi cu trei jucători de culoare, Isaac Toah Ntow (ghanez), Karba Ismael Bangoura (camerunez) şi Bocar Djuno (portughez). Academia l-a avut în echipă (după pauză) pe Bezerra de Morais Luiz Carlos, un puşti brazilian de la Corinthians, pe care-l verifică în această perioadă.

 „Regele“ s-a întreţinut cu Vasile Turcu

 „Băieţii au avut curaj şi încredere. Sunt tineri, neliniştiţi şi talentaţi. În această seară, am transmis un mesaj clar: se poate. Când prinzi o zi bună şi joci fără frică, câştigi. Talente avem destule în România, important e să le găsim şi să ne organizăm bine“, a declarat după meciul cu Inter, bucuros, Gică Hagi.

„Regele“, care a urmărit şi al doilea meci al serii, Real Madrid - Kashima Antlers 1-2, s-a întreţinut la oficiala stadionului „Farul“, în timpul partidei Academiei, cu fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu. La stadion a fost prezent şi Bogdan Argeş Vintilă, care a făcut parte din staff-ul lui Hagi la Galatasaray.

La Real U-17 antrenor este Luis Miguel Ramis Monfort (41 de ani), un fost fundaş al echipei madrilene, pentru care a jucat între 1992 şi 1994. Kashima este pregătită de un brazilian, Joaquim Ferreira Da Filho.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite