A violat o fată de 13 ani pe plaja Modern şi se află în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin (13 ani) a fost târâtă în boscheţi sub ochii unor paznici care nu au avut nicio reacţie. Acesta este cel de-al doilea viol comis în Constanţa în mai puţin de 24 de ore. Marţi seara, o tânără de 21 de ani, care stătea cu prietenul ei pe o bancă din Parcul Tăbăcărie, a fost agresată şi violată, în timp ce iubitul ei era imobilizat.

Şi-a dorit o nouă aventură şi a sfârşit prin a cădea victima unui individ fără scrupule: este păţania unei fete de 13 ani, din Constanţa. Andreea Marin a fugit din garsoniera mamei sale, din cartierul CET, în data de 19 septembrie. Femeia s-a dus imediat la Poliţie, mai ales că nu era pentru prima dată când fiica sa pleca de acasă.

Momită cu o plimbare

Oamenii legii au primit veşti despre fată abia miercuri, când Andreea Marin a ajuns la Poliţie şi a povestit prin ce a trecut. Ea îl ştia pe violator Dragoș Lucian Cornea (26 de ani) din vedere, pentru că aveau acelaşi anturaj şi pentru că îi povestise o verişoară despre el. „Mai încercase să intre în vorbă cu mine", le-a declarat adolescenta poliţiştilor.

Miercuri, fata l-a întâlnit în zona Delfinariu, în jurul orei 11.00.Cornea a intrat în vorbă cu ea şi a invitat-o la o plimbare. Ea a acceptat. „Am întrebat-o şi noi cum de a fost de acord să traverseze, împreună, pe jos o jumătate din oraş şi ne-a spus că i-a promis că doar vor sta de vorbă", au spus anchetatorii. Cei doi au ajuns pe plajă, în dreptul Casei Căsătoriilor, unde individul i-a spus, direct, că vrea să facă sex cu ea. Adolescenta s-a opus, însă nu a avut nicio şansă. Culmea este că totul s-a petrecut sub ochii unor martori impasibili şi la câţiva metri distanţă de sediul Poliţiei Transporturi.

„Nişte paznici de la Casa Casătoriilor au spus că au văzut un individ care trăgea de o fată, dar s-au gândit că poate sunt un cuplu şi nu are rost să se bage", a spus comisarul-şef Mircea Vitiul, comandantul Secţiei 3 Poliţie.

Sechestrată

Adolescenta a spus că individul nu s-a lăsat impresionat de rugăminţi sau lacrimi: a lovit-o şi a violat-o. Speriată şi şocată, fata a leşinat. Cornea a aşteptat să-şi revină şi, ca să se asigure că nu va anunţa Poliţia, a luat-o la locuinţa sa, în piaţa Chiliei. Minora le-a spus anchetatorilor că a încuiat-o în casă, însă a profitat de un moment de neatenţie şi a reuşit să fugă. Ea a mai susţinut că nu a vrut să plece de acasă, pur şi simplu a prins-o noaptea la o prietenă şi i-a fost teamă să mai revină la mama sa.

Expertiza medico-legală a confirmat varianta fetei: medicii au spus că tânăra a fost deflorată recent. Cornea a fost reţinut miercuri seara şi dus joi în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru audieri. El a susţinut că nu a violat-o pe adolescentă şi a adus ca argument faptul că are o prietenă pe care o iubeşte.

Antecedente

Andreea Marin nu dă pentru prima dată bătăi de cap părinţilor sau poliştilor. În luna mai, fata a fugit de acasă împreună cu prietena sa, Bianca Petronela Blănariu (11 ani), ca să-şi întâlnească nişte prieteni cunoscuţi pe Facebook. Ele au fost văzute pe plaja Modern de fotoreporterul Florin Gheorghe de la „Adevărul" Constanţa, care a şi anunţat Poliţia. Aventura lor de la acea dată s-a terminat fără incidente. Fetele au fost găsite într-un bar din zona Casei de Cultură şi au declarat că au vrut să fie libere şi să vadă cum e să trăieşti pe cont propriu.

Incident similar

Acesta este cel de-al doilea viol comis în Constanţa în mai puţin de 24 de ore. Marţi seara, un cuplu care se afla în parcul Tăbăcărie, în zona restaurantului Zodiac, a trecut prin clipe cumplite, după ce au fost atacaţi de doi indivizi. În timp ce unul dintre agresori, Valentin Şihanu, îl ţinea pe prieten, cel de-al doilea, Mihai Arten, o viola pe tânără.

Indivizii s-au dezvinovăţit: primul a declarat că l-a ţinut pe băiat pentru că Arten a declarat că îi datora nişte bani şi că acesta nu s-a opus, ba mai mult, au stat de vorbă şi au fumat împreună. Arten a susţinut că fata a fost de acord să întreţină relaţii sexuale orale cu el şi că a crezut că e prostituată, din moment ce i-a găsit făcând sex. Ambii au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite