A trecut un an de la moartea marelui bariton John Modenos. „Îi voi dedica toate spectacolele“, spune soţia sa, soprana constănţeană Roxana Cetali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri s-a împlinit un an de la moartea baritonului de talie internaţională John Modinos. Artistul se căsătorise în mai 2010, la Atena, cu soprana constănţeană de origine greacă Roxana Cetali.

Cei doi artişti declarau, imediat după nuntă, că sunt foarte fericiţi împreună, în ciuda diferenţei de vârstă de jumătate de veac. Roxana Cetali avea  atunci 33 de ani, iar John Modenos - 83 de ani.

„Mă simt uimită de ceea ce mi-a rezervat destinul, dar fericită şi mândră să am alături de mine un soţ atât de valoros, de puternic şi totodată un spirit extrem de tânăr şi plin de viaţă chiar dacă are 83 de ani“, spunea atunci Roxana Cetali. Cuplul a fost mult timp în atenţia ziarelor şi televiziunilor din România . CITEŞTE AICI DESPRE NUNTA CELOR DOI!

John Modenos s-a stins la 11 ianuarie 2011. La un an de la dispariţia sa, văduva sa, sopranA Roxana Cetali, a ţinut să transmită un mesaj în memoria baritonului de talie internaţională:
„John, te voi iubi mereu aşa cum te-am iubit din prima zi în care destinul ne-a adus într-o singură inimă care a vibrat şi încă vibrează neîncetat pentru artă, iubire şi credinţă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru şansa minunată de a fi soţia marelui bariton de talie internaţională John Modenos, care cu vocea sa angelică a încântat întreaga lume, cu sufletul său sensibil mi-a adus bucuria vieţii, iar credinţa în Dumnezeu ne-a călăuzit dragostea şi cariera împreunându-ne pe 21 mai 2010. Se împlineşte un an de când soţul meu a trecut în viaţa de dincolo şi doresc ca toată lumea să ştie că John va fi mereu în viaţa mea, în inima mea şi ca toate concertele şi spectacolele mele de acum încolo îi vor fi dedicate pentru că asta a fost dorinţa unui mare artist cum a fost şi va rămâne, baritonul John Modenos, de a nu renunţa şi de a nu lăsa nimic să mă oprească din cântul divin. Acum ştiu că John este îngerul meu păzitor aşa cum şi eu i-am fost înger păzitor aici, printre cei vii. M-am îndrăgostit de un minunat şi unic apus de soare care îmi va încălzi sufletul mereu cu razele sale nemuritoare“, a scris Roxana Cetali.

John Modenos, născut în Cipru în 1927, a fost directorul Operei din Atena şi a cântat pe marile scene ale lumii.  Are un fiu din a doua casnicie, Filippos Modinos.

Roxana Cetali, soprană a Operei din Constanţa, a susţinut concerte din Italia, Gemania şi Grecia. În 2005, a cântat în Italia la concertul de comemorare a Mariei Callas, celebra soprană de origine greacă. Cei mai mulţi i-au spus că seamănă perfect cu Maria Callas. Roxana are un fiu de 13 ani din prima căsătorie, Alexandru Cetali.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite