A plouat „cu spume“ la Constanţa FOTOGALERII

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norii negri au acoperit cerul litoralului
Norii negri au acoperit cerul litoralului

Codul galben de furtună abia acum şi-a făcut simţită prezenţa pe litoral. Norii negri au acoperit cerul. A început să plouă torenţial, iar asfaltul din oraş a fost acoperit cu spumă.

Vijelia nu a durat mai mult de un sfert de oră, iar copacii s-au îndoit sub puterea vântului, care a purtat mai departe norii, cu aceeaşi viteză cu care i-a adus. 

DĂ CLICK PE POZE PENTRU O FOTOGALERIE SEMNATĂ FLORIN GHEORGHE:



O macara din dana 65 a portului Constanţa s-a răsturnat. Deocamdată nu se ştie dacă sunt victime. În cartierul Km 4 - 5, mai mulţi copaci au căzut peste autoturisme distrugându-le.

A plouat „cu spume“ la Constanţa FOTOGALERIE A plouat „cu spume“ la Constanţa FOTOGALERIE A plouat „cu spume“ la Constanţa FOTOGALERIE

Click pe poze pentru fotogalerie:


Localitatea Cumpăna, fără apă

A plouat „cu spume“ la Constanţa Norii negri au acoperit cerul litoralului A plouat „cu spume“ la Constanţa

Rafalele de vânt au avariat şi una dintre liniile de alimentare cu tensiune a staţiei de pompare apă potabilă Bifurcaţie - Cumpăna. În urma acestei avarii Enel, staţia de pompare a rămas fără curent de la ora 17,30. Fără energie electrică, staţia nu a mai funcţionat, iar în jurul orei 18,00, toţi abonaţii din localitatea Cumpăna au rămas fără apă potabilă. „Avaria a fost anunţată şi la dispeceratul Enel, urmând ca echipele de permanenţă Enel să intervină pentru remedierea situaţiei", a declarat Irina oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA SA.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite