A murit pacientul Ambulanţei implicată în accidentul rutier din Eforie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care fusese luat de Ambulanţă, aseară, pentru că avea hipertersiune arterială, a murit după ce autospeciala a fost implicată într-un accident rutier. Autospeciala a fost proiectată într-un zid de un şofer inconştient care nu i-a acordat prioritate.

Accidentul s-a produs ieri seară, în Eforie Nord, în apropierea de intersecţia străzilor Traian cu I.G. Duca. Ambulanţa (CT 28 AUR) condusă de Eremia Negoescu a intrat în depăşirea maşinii conduse de Gabriel Pascariu (B 08 TSC). Fără să ia în seamă semnalele acustice şi luminoase bucureşteanul a făcut un viraj stânga intrând direct în Ambulanţa care încerca să-l depăşească. În urma impactului autospeciala a ajuns pe contrasens şi s-a oprit direct în zidul unui imobil, pe care l-a dărâmat. 

În autospecială se afla Constantin Zgubea (80 de ani), pe care echipajul îl aducea spre spital din cauză că avea hipertensiune arterială şi i se făcuse rău. Bătrâna a fost accidentat grav şi a fost preluat de o altă Ambulanţă, care l-a transportat la spital. Accidentul i-a fost însă fatal: Zgubea a murit în Secţia de Urgenţă a spitalului Constanţa, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

Asistenta din Ambulanţă care se afla lângă pacient a fost de asemenea grav rănită. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa a spus că este al patrulea accident în care este implicată o autospecială, din cauza şoferilor care nu acordă prioritate. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite