Constanţa: A încercat să-şi arunce copilul pe geam, de la etajul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de şapte ani a trecut prin clipe de groază aseară, după ce propria mamă a vrut să o ucidă în hotelul de lux Comandor din Mamaia.

Daria Alexandra (7 ani) a fost la un pas să fie aruncată de mama sa de la geamul camerei de hotel situate la etajul trei. Ioana Andreea Artenie (45 de ani) din Bucureşti ajunsese de trei zile pe litoralul românesc.
Femeia este cunoscută cu probleme psihice, iar aseară, în jurul orei 20.45, bucureşteanca şi-a luat fetiţa în braţe şi a ieşit pe balconul camerei de hotel, unde a ameninţat că o va arunca pe fetiţă în gol.
Martorii au sunat îngroziţi la numărul de urgenţă 112, iar echipaje ale Poliţiei, Ambulanţei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au ajuns la faţa locului.
„Am fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie ameninţă să-şi aruce copilul de la etaj. Femeia era sub medicaţie şi, din primele informaţii, nu şi-a luat pastitelele“, a declarata Iulian Dode, şeful Poliţiei Mamaia.
Intervenţia s-a încheiat în după mai bine de jumătate de oră, iar femeia a fost imobilizată şi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, iar de aici a fost transferată la Secţia de Psihiatrie din Palazu Mare.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite