A fugit de poliţie şi a făcut accident pe pod la Năvodari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme marca Volkswagen Golf s-au ciocnit, aseară, pe pod la Năvodari. În urma impactului, şoferul care a provocat accidentul după ce a fugit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de la Descarcerare pentru a ieşi din maşină.

Accidentul rutier s-a produs aseară, în jurul orei 22.30. Stelian Moise conducea Golf-ul CT 87 VSD pe drumul comunal care leagă Corbu de Năvodari.

Ajungând la intrarea în oraş, şoferul nu opreşte la semnalul regulamentar al unui echipaj al Poliţiei de Frontieră Constanţa, continuă deplasarea cu viteză până la sensul giratoriu şi pierde controlul volanului.

Autoturismul derapează şi intră în coliziune cu un alt autoturism marca Volkswagen Golf, CT 89 KNM, condus de Marinel Gogea, care circula regulamentar din sens opus.

După ce a lovit autoturismul din sens opus, Moise se opreşte cu Volkswagen-ul său în parapetul metalic de protecţie al podului de la Năvodari.

În urma împactului, şoferul vinovat de producerea accidentului a avut nevoie de ajutorul unui echipaj de la Descarcerare pentru a ieşi din maşină. Moise a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale amănunţite.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite