A fugit de acasă din pricina unor neînţelegeri cu tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două minore din Mangalia şi Constanţa sunt date dispărute. Într-unul dintre cazuri, poliţiştii au stabilit că tânăra a plecat de acasă în urma unui conflict în familie.

Ana Maria Pătraşcu, o adolescentă de 14 ani din Mangalia, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Dispariţia a fost sesizată Poliţiei de tatăl fetei, care, la începutul sezonului estival, o luase pe Ana Maria acasă de la Centrul de Plasament Agigea, pentru perioada de vară. Tânără este cunoscută însă pentru plecările ei repetate de acasă, obişnuind să locuiască 3-4 zile pe la diferite prietene, după care revenea la domiciliu.

Ana Maria are părul lung şaten prins în coadă, faţa ovală, ochi căprui. La data dispariţiei, purta pantaloni negri, tricou de aceeaşi culoare cu inscripţia „love“ şi cu un desen în formă de inimă şi era încălţată cu sandale.

Din Constanţa a dispărut Daniela Cătălina Radu (15 ani), care are înălţimea de 1,66 m, constituţie astenică, ten măsliniu, păr negru tuns până la nivelul umerilor, faţă ovală, ochi căprui. Poliţiştii au stabilit că fata a plecat de la domiciliu din pricina unor neînţelegeri cu tatăl ei, care nu este de acord cu relaţia pe care Daniela Cătălina o are cu un tânăr.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite