A fost prins bărbatul care a devalizat un hotel din staţiunea Venus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tănărul a distrus grupurile sanitare din 160 de camere ale unui hotel de pe litoral şi a furat 15 televizoare. Valoarea pagubei depăşeşte 150.000 de lei.

În perioada ianuarie-martie, constănţeanul a devastat hotelul „Irina“ din staţiunea Venus, însă a fost prins abia luna aceasta. Ajutat de doi complici, Gheorghe Ivănescu (20 de ani) a pătruns în hotelul nepăzit şi a furat obiecte sanitare şi cabluri electrice din 160 de camere.
Unitatea hotelieră nu era păzită, astfel că bărbaţii au reuşit să devalizeze grupurile sanitare din camere, spărgând chiuvetele şi căzile din băi. Administratorii societăţii le-au spus poliţiştilor că valoarea pagubelor depăşeşte 150.000 de lei.

După ce a devalizat hotelul, s-a întors să fure televizoarele

La doar câteva zile de la deschiderea hotelului, Ivănescu a revenit în şi, ajutat de un alt bărbat, a furat 15 televizoare. „Suspecţii au pătruns în incintă prin escaladare într-o magazie şi au sustras televizoarele color, de tip sport“, a declarat Radu Croitoru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.
Iniţial, tânărul de 20 de ani şi Florin T. (16 ani) au transportat aparatele cu ajutorul unor cearşafuri, însă pentru că pierdeau prea mult timp în preajma hotelului, au apelat la o metodă practică. Cei doi au încărcat televizoarele într-o căruţă şi le-au transportat la domiciliul lui Ion Burduja (38 de ani), din localitatea Vânători, comuna Pecineaga.

Magistraţii constănţeni au emis pe numele lui Gheorghe Ivănescu un mandat de aretare pentru o perioadă de 29 de zile.  Complicii care l-au ajutat pe tânărulul de 20 de ani să devalizeze hotelul sunt cercetaţi pentru furt şi distrugere.
Minorul de 16 ani care a participat la furtul de televizoare est şi el cercetat pentru furt. „Ion Burduja este cercetat pentru tăinuire, întrucât a depozitat cu bună ştiinţa a bunurilor sustrase“, a completat Radu Croitoru.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite