A căzut de la etajul cinci al hotelului Bâlea din Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O adolescentă din Arad a fost internată în stare critică în Spitalul Clinic de Urgenţă din Constanţa. Tânăra a băut alcool şi a căzut de la etajul cinci al hotelului Bâlea, din staţiunea Neptun.

Anca Floriana Patku venise în vacanţă, împreună cu mai mulţi colegi de liceu, sub supravegherea unui profesor. Joi seara,  liceenii au petrecut până în jurul orei 1.30, după care s-au retras în camerele lor. „Au consumat alcool în cameră, însă nu credem că foarte mult. Putem spune asta din cauză că, în balconul camerei, au fost descoperite câteva cutii de bere goale“, a precizat comisarul şef Cristian Niţoi,  din cadrul Poliţiei Neptun. „Colega de cameră a fetei a spus că vineri dimineaţă,  în jurul orei 4.30, adolescenta a spus că îi este cald şi s-a dus pe balcon la aer. Apoi s-a auzit o bufnitură puternică“, a arătat poliţistul.

Anca Floriana Patku căzuse de la balcon. Colega sa de cameră s-a speriat şi l-a trezit din somn pe profesorul însoţitor care a sunat la 112. Adolescenta a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este extrem de gravă. Tânăra este internată în Secţia de Teraăie Intensivă a spitalului iar şansele sale de supravieţuire sunt mici.

„Nu avem nici un fel de indicii care să ateste că ar fi fost împinsă peste balcon sau că lucrurile s-au produs altfel decât a declarat colega ei de cameră“, a spus comisarul şef Niţoi.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite