FOTOGALERIE S-a prăbuşit cu parapanta lângă schitul de măicuţe din Costineşti UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist care zbura cu parapanta pe cerul Costineştiului a fost zărit cum s-a prăbuşit lângă schitul de călugăriţe din localitate. Martorii incidentului spun că sportivul nu a supravieţuit impactului.

UPDATE:Accidentul s-a produs în dreptul Golfulului Francezului din Costineşti. Potrivit martorilor, două persoane au sărit cu parapantele iar una la un moment dat atârna în aer, ca o păpuşă. Turiştii s-au speriat şi au urcat pe mal când l-au văzut că acesta dispare din peisaj. L-au găsit prăbuşit pe camp, lângă un stâlp din apropierea Mănăstirii de măicuţe. Au sunat la 112, dar medicii de pe Ambulanţă sosiţi repede la faţa locului nu l-au mai putut salva. „S-a lovit de mal, a rămas inconştient, nu a mai putut să piloteze parapanta şi s-a zdrobit de sol“, a declarat Dorel Răcaru, şeful Poliţiei Costineşti.

Click aici pentru galerie foto



Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Spitalului Municipal Mangalia, iar mâine medicii legişti urmează să efectueze necropsia. Ei vor stabili dacă nu cumva turistul a suferit un infarct în timp ce se afla în aer.

UPDATE: Turistul se numea Antonel Zota şi avea 45 de ani.

Turistul era din Braşov şi venise în vacanţă la mare împreună cu soţia şi copilul. Parapanta era a lui şi a vrut să se lanseze de pe un mal de pământ spre mare. Martorii spun că nu ştiu ce s-a întâmplat, dar după lansare, parapanta s-a întors spre mal, sportivul s-a izbit de pământ şi şi-a pierdut cunoştinţa. Parapanta s-a ridicat iar în aer, iar turistul a căzut la 50 de metri distanţă de mănăstrirea din Costineşti.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite