ALEGE SIMBOLUL ORAŞULUI CONSTANŢA. Cazinoul conduce detaşat în opţiunile constănţenilor. Tu ce crezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma sondajului lansat de Adevărul Constanţa privind alegerea unui simbol pentru oraşul de la Malul Mării, foarte mulţi constănţeni şi-au exprimat părerea atât pe pagina de Facebook a ziarului, cât şi pe site-ul constanta.adevarul.ro.

În topul preferinţelor celor care au votat se numără Cazinoul din Constanţa. Monica, o cititoare constanta.adevarul.ro este de părere că: „Această clădire a Cazinoului, aşa cum se află ea acum, este reprezentativă pentru întreaga Românie. Aşa cum această bijuterie printre construcţii a fost dată în bătaie de joc unui străin (aşa-zis investitor) fără nişte clauze clare şi fără să se verifice bonitatea acestuia şi pe urmă autorităţile au asistat pasive, în timp, ce clădirea era lăsată să se ruineze, tot aşa întreaga noastră economie a fost dată pe nimic unora care au luat la ei în ţară ce se putea lua şi au distrus ceea ce nu se putea căra afară“.

„Simbolul trebuie să poată fi încadrat într-o stemă heraldică, reprezentativă pentru un oraş-port", este părere Banu, un cititor constanta.adevarul.ro Tu ce crezi?

Un alt cititor, de data aceasta pe pagina de Facebok, Alex Sidor, spune: „Cazinoul este un obiectiv turistic mult prea cunoscut de atâtea generaţii de turişti veniţi din toate colţurile lumii şi care ne-au vizitat oraşul în ultimii zeci de ani încât cred că ar fi cam dificil să se reuşească acum schimbarea lui ca emblemă a oraşului. Chiar dacă şi celelalte obiective sunt foarte frumoase şi interesante, niciunul nu e la fel de maiestuos şi atât de bine poziţionat. Singura schimbare care ar trebui făcută este în modul de promovare a tuturor obiectivelor turistice din oraş, dar şi de lucrări de renovare. În Italia, de exemplu, până şi o simplă coloană de marmură care datează de acum câteva mii de ani o iluminează puţin, găsesc o poveste interesantă şi imediat taxează cu câte 1 euro turiştii dornici de puţină istorie".

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite