1 Mai - Parada Litoralului Românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotelierii de pe litoralul românesc se întrec în oferte pentru a atrage cât mai mulţi turişti la malul Mării Negre de 1 Mai.

Asociaţia Litoral - Delta Dunării oferă românilor trei motive pentru care minivacanţa de 1 Mai ar trebui petrecută la Marea Neagră, dar pe litoralul românesc.

„Pe litoralul nostru se organizează un mega-eveniment, pe când pe litoralul bulgăresc 1 Mai nu reprezintă o sărbătoare deosebită. Apoi, tarifele pe litoralul românesc sunt cu 15% mai mici de 1 Mai, pe când cele din ţara vecină sunt aceleaşi ca şi în 2009. În ultimă instanţă, cel de-al treilea avantaj ar fi programul Litoralul pentru Toţi, care vine cu alte oferte avantajoase la pachetele turistice“, a declarat preşedintele Asociaţiei Litoral, Corina Martin.

Ofertele hotelierilor

Pentru zilele de 1 - 2 mai, hotelierii au pregătit pachete turistice atractive pentru turişti. Astfel, în staţiunea Mamaia, la hotel Mercur 2*, pachetul pentru două nopţi de cazare costă 100 de lei de persoană (fără mic dejun). La hotel Perla 3*, două nopţi de cazare costă 130 lei de persoană - fără mic dejun.

În aceeaşi perioadă, la hotel Minerva, tot de trei stele, pachetul costă 120 de lei de persoană, şi 140 de lei pentru trei nopţi.

Distracţie cât curpinde

Cum o minivacanţă nu este completă fără distracţie, au fost deja anunţate câteva evenimente menită să întreţină voia bună. Cel mai important dintre acestea se anunţă a fi Parada 1 Mai. Este vorba despre un carnaval şi o defilare prin staţiuni, pe traseul Neptun - Costineşti - Eforie - Mamaia - Năvodari. „Vor defila ospătari, cameriste, barmaniţe, recepţioneri, clovni, actori în costume de epocă, maşini tunate, maşini de epocă, Salsa Show, dansatori greci, turci, aromâni, dobrogeni, salvamari, marinari, fanfară, concerte, DJ“, a declarat Corina Martin. Ea a făcut precizarea că cele enumerate sunt doar o parte dintre surprizele cu care turiştii sunt aşteptaţi la Marea Neagră.

Tarifele hotelierilor pentru 1 Mai

NUME                                    STAŢIUNEA                        PREŢ 2 NOPŢI
HOTEL VICTORIA 3*            Mamaia                                140
HOTEL FLORIDA 4*             Mamaia                                200
HOTEL FINTIA 3*                  Eforie Sud                            100
HOTEL REGAL 2*                Costineşti                             115
HOTEL CARMEN 4*            Venus                                    160

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite