EXCLUSIV! Contra refuză Sănătatea Cluj: „Nu vreau să vin să mă fac de râs"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra a refuzat astăzi oferta celor de la Sănătatea Cluj, care i-au propus să ajute echipa cel puţin pentru meciul de Cupă, cu Steaua. Acesta spune că nu este pregătit să joace fotbal, după o pauză de şase luni.

S-a lăsat de fotbal la începutul anului, însă nu duce lipsă de oferte. Cosmin Contra, 35 de ani, a fost sunat de şefii de la Sănătatea Cluj şi rugat să vină la echipă măcar pentru meciul din Cupa României, cu Steaua.

Fostul internaţional român s-a decis însă să-i refuze, motivând faptul că nu mai este pregătit fizic pentru un meci la un asemenea nivel.

„De şase luni nu mai joc fotbal şi mi-ar fi fost foarte greu. Dacă eram pregătit, veneam, ar fi fost frumos să joc împotriva Stelei, însă nu mă simt în stare. Nu vreau să vin să mă fac de râs. De luni bune n-am mai jucat fotbal. Am făcut mişcare doar la tenis şi la golf", a spus Cosmin Contra pentru Adevărul.

Aflat la Madrid, "Guriţă" le-a transmis celor de la Cluj multă baftă în Cupă: „Mă bucur că l-au luat pe Ganezu' (n.r. Ionel Ganea) şi sper să facă un rezultat pe care ştiu că cei de acolo şi-l doresc".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite