Emil Boc: Am asistat la cea mai negativă campanie din ultimii 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Boc a fost la vot împreună cu soţia sa
Emil Boc a fost la vot împreună cu soţia sa

Fostul premier Emil Boc s-a prezentat duminică la ora 10.00 la Şcoala Radu Stoica din cartierul Zorilor pentru a vota. Acesta a venit însoţit de soţia sa, Oana, şi de mai mulţi lideri ai PDL Cluj, Daniel Buda, Florin Stamatian, Radu Moisin, Petru Călian.

La ieşirea de la urne, fostul premier a declarat că este convins că clujenii vor veni în număr mare la vot şi vor şti pe cine să aleagă.

„Am votat cu cei care au făcut multe lucruri bune pentru Cluj şi vor ştii să facă în continuare lucruri bune pentru clujeni din experienţa şi echipele pe care le au. Am votat ca Clujul să devină cel mai plăcut loc din România în care să munceşti, trăieşti, să studiezi şi să te distrezi şi ştiu cine poate face acest lucru", a declarat Emil Boc.

Acesta a mai precizat că această campanie electorală a fost cea mai agresivă la nivel local din ultimii 20 de ani.

„Am asistat, din nefericire, poate la cea mai agresivă şi negativă campanie electorală locală din ultimii 20 de ani şi sper ca astăzi să avem o sărbătoare a democraţiei locale pentru că este important să ne alegem pe cei care ne conduc la nivel local printr-o participare la vot. Mi-aş dori o participare mare la vot.  Cetăţenii vor decide şi sunt convins că clujenii vor veni în număr mare la vot", a mai precizat fostul premier.

CITIŢI ŞI REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 600.000 de clujeni

Rezultate alegeri 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta municipiului Cluj-Napoca şi judeţului Cluj: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite