USL reclamă existenţa unor panouri electorale ale PDL lângă secţii de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

USL Cluj a sesizat, duminică, la numărul unic de urgenţă 112, faptul că în apropierea unor secţiilor de votare din municipiul Cluj-Napoca există panouri electorale ale PDL şi a cerut îndepărtarea acestora.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de USL Cluj, pe panourile electorale respective apăreau însemne la vot şi imaginea candidaţilor PDL la Primăria Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

"USL Cluj a sesizat, duminică, la 112, faptul că în apropierea secţiilor de votare cu nr. 27 şi 28 din str. Splaiul Independenţei şi a Secţiei nr. 157 din str. Observatorului din Cluj-Napoca există panouri electorale cu îndemn la vot şi imaginea lui Emil Boc şi Alin Tişe. USL Cluj a solicitat îndepărtarea acestor panouri", se arată în comunicat..

Reprezentanţii USL Cluj au declarat pentru MEDIAFAX că au sunat la 112 pentru că Poliţie este instituţia abilitată să îndepărteze afişele.

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 607.458 de persoane cu drept de vot, din care 274.080 sunt din municipiul Cluj-Napoca.

În judeţ sunt amenajate 611 secţii de votare, din care 159 în municipiul Cluj-Napoca, unde funcţionează şi trei secţii speciale pentru studenţi.

CITEŞTE ŞI REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 600.000 de clujeni

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta municipiului Cluj-Napoca şi a judeţului Cluj: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite