Paszkany loveşte în jucători:"Nu l-au ascultat deloc pe Cîrţu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Patronul clujenilor, Arpad Paszkany, a avut un discurs dur la adresa jucătorilor care, spune el, nu au fost deloc pe aceeaşi lungime de undă cu antrenorul demis, Sorin Cîrţu.

"Din păcate, echipa nu l-a ascultat deloc pe Cîrţu. Mereu aveam senzaţia că fotbaliştii rămâneau la vestiare şi pe teren ieşeau doar nişte băieţi simpatici. Totul a culminat cu acea reacţie nervoasă a lui Sorin Cîrţu. Ieri ne-am întâlnit cu toţii şi am convenit că poate ar fi mai bine să ne despărţim. Îmi pare bine că l-am cunoscut pe omul Sorin Cîrţu, imaginea lui este una greşită în ochii opinie publice. În viaţa particulară nu are nici o legătură cu gesturile colerice de pe banca tehnică. Îmi pare sincer rău că ne-am despărţit de Cîrţu, aş fi vrut ca el să rămână până în vară şi să câştige un nou titlu pentru CFR Cluj. Îmi pare rău că Sorin Cîrţu plăteşte pentru ceva pentru care el are cea mai mică vină, acesta a fost efectul a ceea ce se întâmplă la CFR cu jucătorii, nu şi cauza", a spus omul cu banii din Gruia.

Paszkany a mărturisit că are încredere că fostul secund Alin Minteuan va putea conduce echipa până la iarnă şi a negat faptul că l-ar vrea acum pe Boloni.

"Până la sfârşitul acestui an va rămâne Alin Minteuan interimar, pentru că el cunoaşte cel mai bine lotul, cu bune şi cu rele. Este şansa lui. Nu-l am în vedere pe Ladislau Boloni", a mai declarat Paszkany la Digisport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite