Scandal la Cluj între firma de pază și delegația Stelei. Vezi ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervi întinşi la maximum după finalul meciului CFR Cluj - Steaua. Antrenorul Cosmin Olăroiu a fost la un pas să se ia la bătaie cu un clujean în parcarea arenei din Gruia. De asemenea, Gigi Becali a răbufnit pentru că nu a fost lăsat să intre în vestiare

Imediat după fluierul final al meciului de la Cluj, întreaga delegație stelistă aflată la Tribuna I a încercat să traverseze terenul alături de patronul Gigi Becali, moment în care a intervenit firma care asigură protecția la stadionul din Gruia.

Reprezentanții PP Protect au vrut să-i oprească pe aceștia și le-au cerut să respecte regulile, moment în care steliștii au răbufnit.

Însuși patronul Gigi Becali a avut o discuție mai aprinsă cu directorul sportiv al clujenilor, Sandu Matei, prin care i-a făcut "huligani și vagabonzi" pe cei dela pază.

image

Aflat în parcarea arenei din Gruia, Oli a fost asaltat de fanii Stelei de la Cluj, care i-au solicitat autografe.

Vezi aici reacţia lui Iuliu Mureşan

S-a creat o adevărată îngrămădeala în jurul tehnicianului, moment în care a intervenit şeful firmei de pază de la stadionul CFR-ului şi le-a cerut să elibereze zona.

„Lasă-mă să mă bucur alături de ei", i-a strigat Oli, timp în care cel de la firma de pază încerca să disperseze mulţimea. Stelistul a răbufnit şi l-a înjurat. „Sunteţi nişte comunişti şi nişte securişti împuţiţi", i-a mai spus antrenorul.

Olăroiu ne-a jignit pe toţi, a avut un comportament bădărănesc, golănesc, de toată jena. Ne-a jignit pe toți. De fiecare dată când vin la Cluj, cei de la Steaua au propriile lor reguli. ", a precizat Teodor Pop Puşcaş, şeful firmei de pază, excesul de zel al angajaților săi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite