125 de lei pentru o cină în stil baroc la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A şasea ediţie a festivalului „Zilele Baroce la Cluj” va avea loc, anul acesta, în perioada 10-16 mai.

Potrivit lui Fekete Andras, unul dintre organizatori, ideea care stă la baza acestui eveniment este promovarea patrimoniului baroc regăsit în Cluj. În cadrul festivalului va avea loc în premieră o cină barocă şi o seară de jocuri de societate specifice perioadei.

Cina barocă va avea loc sâmbătă, 15 mai, la restaurantul „Via” de pe strada Inocenţiu Micu Klein, nr. 6, amenajat într-o casă din secolul XVIII, care a fost restaurată conform perioadei baroce. Acompaniamentul de muzică va fi asigurat de studenţi de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”. Participarea la cina barocă va costa 125 de lei de persoană.

Pe lângă acestea, va mai fi organizat un atelier fotografic şi va avea loc o excursie la Gherla, oraş baroc prin excelenţă, dar şi la Castelul Banffy din Bonţida. Numărul de locuri este limitat. Înscrierile la aceste evenimente se fac până în 13 mai, intrând pe site-ul http://zilelebaroce.kel.ro.
Întreaga manifestare este o iniţiativă a Centrului Pastoral Studenţesc din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite