Badea: ”Mutarea lui Cristea în centru a fost inspirația patronului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, joi, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că mutarea lui Adrian Cristea în centrul liniei de mijloc a fost un moment de inspiraţie al patronului Florian Walter. Badea a confirmat incidentul de la pauză, de pe tunelul de la vestiare.

"Un meci cu un spectacol extraordinar în tribune. Aşa ar trebui să fie pe orice stadion. A fost un cartonaş roşu nemeritat la Mendy, la fel cum nu sunt convins că a fost ofsaid la golul oaspeţilor. Îi felicit pe jucători pentru modul cum au crezut că pot reveni. Au fost momente de înţelepciune şi la pauză, şi în timpul partidei. A fost şi inspiraţia patronului, cu mutarea lui Cristea în centru. Erau mai mulţi jucători care meritau al doilea galben, Cadu, Mureşan", a spus Badea.

Tehnicianul Universităţii a afirmat că la pauză au fost tensiuni primitive. "Nu aş fi vrut să mai trăiesc momentele de la Mediaş, când ne-a fost anulat un gol în ultima secundă. Chiar şi dacă gazdele au deschis scorul, meritam cel puţin un egal. Am jucat oficial în deplasare, dar în acelaşi oraş. Ne continuăm periplul prin Ardeal, dar concluzia că Universitatea e mereu acasă rămâne valabilă. Claudiu Niculescu a suferit un şoc, nu e o accidentare gravă, e în afara oricărui pericol. La pauză au fost tensiuni primitive, nedescărcate înainte de partidă, a fost mai puţin autocontrol. Aşa s-a ajuns la îmbrânceli", a precizat Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite