Iancu de Timişoara, în război cu Paszkany:"După noi nu strigă nimeni blatiştii, aşa cum au păţit cei de la CFR"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu situaţia încă sub semnul întrebării, patronul Timişoarei, Marian Iancu, i-a atacat sub centură pe cei de la CFR Cluj.

"Cei de la Cluj au dreptate cînd spun că greşelile de la Timişoara s-au produs în birouri. Că doar nu după noi s-a strigat că sîntem blatişti aşa cum au scandat suporterii clujeni la meciurile CFR-ului. Nu după noi rîde Europa. Ca să vă daţi seama cît de cretini sînt cei care conduc fotbalul românesc, puteţi să vedeţi uşor că dacă Timişoara este îndepărtată din prima ligă, celor de la FC Bihor nu li se acordă licenţa, se scapă de o treime din ţară!. Cum e posibil să pui un dement să licenţieze echipele", a spus Iancu la gsptv.

Omul cu banii de la Timişoara a vorbit şi despre viitorul său şi al echipei

"Eram obligaţi să alegem dacă îl păstrăm pe Magera, care avea o ofertă foarte bună. În schimbul celor transferaţi vor veni 5-6 jucători noi. Vom coborî drastic media de vîrstă de la echipă şi asta înseamnă că rezultatele noastre vor fi mai slabe, din cauza lipsei de experienţe. Avem jucători valoroşi în propria pepinieră şi nu înţeleg de ce nu ne-am axa pe tinerele talente din zona noastră. Ne pregătim pentru Liga I, pentru Champions League şi în acest timp trebuie să răspundem fanilor şi sponsorilor. Nu uitaţi că am ieşit vicecampioni şi trebuie să primi bani de la televiziuni.

Regret că am intrat în domeniul acesta, în care sportul nu se practică pe teren.Cu toate acestea, sînt cu picioarele pe pămînt şi cred că e posibil să jucăm atît în Liga I, cît şi în Liga a doua sau a treia. Am făcut simulări pentru fiecare caz şi sîntem pregătiţi să ne repliem în funcţie de situaţie. Eu cred că ne vom face dreptate într-un final şi vom juca în prima ligă. Chiar şi aşa, dacă nu se va rezolva, alături de alţi acţionari, ne vom retrage", a mai precizat Iancu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite