O femeie a căzut în lacul din Gheorgheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O clujeancă a căzut în lacul din Gheorgheni / Foto: Arhivă
O clujeancă a căzut în lacul din Gheorgheni / Foto: Arhivă

O clujeancă a căzut în Lacul Doi din cartierul Gheorgheni după ce a încercat să îşi salveze câinele. Potrivit unui martor femeia a încercat să îşi salveze unul din cei doi căţei pe care îi plimba şi care se avântase pe gheaţă.

„Eu eram la geam în blocul de vizavi, femeia îşi plimba doi câini, dintre care unul căzuse în lac. Probabil că a alunecat şi căzut şi ea. Am văzut apoi cum un clujean a alergat să o salveze", spune un martor al evenimentului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 (ora 10.49)

Potrivit martorilor femeia a căzut într-o extensie a Lacului Doi din cartierul Gheorgheni. Ea a fost salvată de către un localnic înainte ca echipajele SMURD să apară. Pericolul de înec practic era inexistent dar ar fi putut suferi un şoc hipotermic, din cauza temperaturii scăzute a apei. Femeia se află în acest moment la domiciliul ei din cartierul Mărăşti, în afara oricărui pericol.

„Femeia era în stare de șoc. A căzut pentru că a vrut să îşi salveze câinele. Câinele a intrat pe gheaţă, pe gheaţa care s-a spart. E normal, femeia îşi iubeşte animalele. Zicea de mai multe ori că şi-ar da viaţa pentru căţeluşi", a declarat Eva Biro, o clujeancă aflată şi ea în zonă, unde îşi plimba câinele. Potrivit acesteia, femeia avea o vârstă de aproximativ 45 de ani, şi că de obicei femeia îşi plimba câinii

"Vedeţi, de-asta ar trebui să avem locuri amenajate unde să ne plimbăm câinii", a conchis Eva Biro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite