Cluj: Un tânăr cu dizabilităţi mintale a ameninţat că sare de pe o şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian, un tânăr de 20 de ani, elev al unei şcoli speciale din Cluj-Napoca, a ameninţat că se sinucide, ca urmare a unei deziluzii în dragoste.

Colegii lui Lucian au urmărit întreaga scenă din faţa şcolii, după ce directorul a blocat intrarea în unitatea de învăţământ.
Tânărul s-a urcat pe clădirea şcolii „Samus“ şi a ameninţat că va sări. Pompierii, poliţiştii şi medicii de la SMURD au intervenit, iar după negocieri care au durta aproape o jumătate de oră, l-au convins pe băiat să renunţe la tentativa de suicid.

Cât timp s-a aflat pe clădire, Lucian a început să plângă şi a explicat că vrea să se sinucidă din cauză că este acuzat de colegii din şcoală că şi-ar fi bătut prietena.

„A suferit o decepţie în dragoste. Este un băiat cu deficienţe mintale . Până acum, nu a mai apelat la un astfel de gest. S-a speriat că va fi dus la nebuni”, a declarat directorul şcolii Ambrozie Chiş, care a refuzat accesul unei părţi a mass-media în curtea şcolii. „În acest fel gestionăm mai bine situaţia”, şi-a explicat el decizia.


 

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite