Cluj: De cine să ne temem diseară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: De cine să ne temem diseară?
Cluj: De cine să ne temem diseară?

CFR va întâlni în această seară o echipă robustă, fără vedete, dar care se bazează pe forţa grupului şi pe organizare. Bony Wilfried, Juraj Kucka şi Kamil Vacek sunt principalele arme ale antrenorului Jozef Chovanec în meciul de diseară

Sparta Praga pregăteşte meciul precum pe unul obişnuit, fără să simtă presiunea unei eventuale ratări a calificării. De-a lungul istoriei, cehii au creat mereu probleme echipelor româneşti, iar tradiţa s-a păstrat şi la meciul de la Praga, când CFR a capotat, în primul rând din cauza jocului fără orizont şi al lipsei de inspiraţie a apărării.

Astăzi, clujenii nu-şi mai pot permite niciun pas greşit dacă vor să se califice în primăvara europeană, pentru prima oară în istoria clubului. Unii dintre jucători au primit ultimatum din partea conducerii, care speră să-i motiveze astfel pentru un rezultat pozitiv în întâlnirea cu elevii fostului mare fotbalist, Jozef Chovanec.

Relaxat, acesta spune că echipa sa este capabilă să învingă pe oricine şi este decis să mizeze pe aceeaşi tactică precum în meciul tur, care a adus victoria: „Vom juca cu acelaşi ritm, aceeaşi dăruire şi sper să plecăm cu un rezultat bun. Se poate câştiga oriunde, dar trebuie să jucăm inteligent. CFR este favorită, dar asta nu înseamnă cu nu putem pleca cu puncte de aici”, au fost cuvintele antrenorului.

Bony Wilfried vrea în naţionala Cehiei


Vedeta formaţiei cehe este fără îndoială ivorianul Bony Wilfried, atacant în vârstă de 21 de ani, care a impresionat la Sparta. Acesta a declarat că îşi doreşte foarte mult să evolueze în naţionala Cehiei, motiv pentru care va face tot posibilul să joace cât mai bine la Praga, pentru a-i demonstra selecţionerului că merită să obţină cetăţenia cehă:

„Coasta de Fildeş este ţara mea natală, dar m-am integrat excelent în comunitatea cehă şi mi-aş dori foarte mult să joc într-una din cele mai bune naţionale ale Europei. Mai am multe de demonstrat, dar ideea îmi surâde”, a declarat acesta. Deocamdată, acest lucru este foarte puţin probabil, deoarece ivorianul are nevoie de rezidenţă şi abia după cinci ani ar putea aplica pentru obţinerea cetăţeniei.

Fost internaţional de tineret, Juraj Kucka a marcat golul al doilea al formaţiei sale în victoria cu CFR, din tur, iar acesta promite că va recidiva în meciul de azi. Slovacul este una dintre piesele de rezistenţă de la mijlocul terenului. Un alt fotbalist periculos al oaspeţilor este Kamil Vacek, mijlocaşul fiind caracterizat de site-ul oficial al clubului ca un jucător predispus la efort, calitatea sa de bază fiind jocul în echipă.

Cu un lot mai valoros, care are în componenţă jucători foarte tehnici, CFR are prima şansă, atât pe hârtie, cât şi la casele de pariuri. Gamebookers acordă cota 2 pentru o victorie a clujenilor, în timp ce „spartanii” sunt cotaţi cu 3,8. Agenţia Bet at home cotează gazdele cu 1,80 la o victorie, în timp ce un succes al cehilor le va aduce pariorilor sume de 3,6 ori mai mari decât cele pariate. Meciul va începe la ora 22.00 şi va fi transmis în direct de Sport.ro.


Clasamentul grupei K:

1. PSV Eindhoven    3    2    1    0    4    2    7
2. Sparta Praga    3    1    1    1    4    3    4
3. CFR Cluj    3    1    0    2    2    3    3
4. FC Copenhaga    3    1    0    2    1    3    3   


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace





 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite