Dinu Gheorghe: "Arbitrii sunt impresionaţi de culorile CFR-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Oficialul din Giuleşti a început războiul psihologic cu CFR.

Cu aproape două săptămâni înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Dinu Gheorghe a început războiul psihologic. "Cei care arbitrează sunt impresionaţi de echipamentul CFR-ului. Dacă este planificat să fim executaţi, credeţi că daca vrobesc eu se schimbă ceva? Suntem echipă de pluton, pe noi nu e bagă nimeni în seamă.", a spus oficialul Rapidului la Sport.ro.

Dinu GHeorghe a mai dezvăluit că Eric, jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş, are şanse mici să ajungă în Giuleşti deaoarece este dorit de CFR Cluj. "Eric e un jucător interesesant, dar e sub contract cu Mediaşul, e mai complicat să îl aducem. Ei au o filieră către CFR. A plecat şi Bud acolo, am înţeles că şi Eric e în tratative. Nu avem forţa să ne luptăm cu CFR pentru un jucător. Mureşan are prietenie veche cu Horoba", a punctat Dinu "Vamă".

Oficialul Rapidului s-a referit şi la situaţia lui Moraes: "Încercăm să mai aducem un jucător, să ne completăm lotul. Moraes este un jucător foarte bun, dar nu putem să îl luăm. Am oferit 700.000, mai mult nu putem".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite