"U" Cluj l-a transferat pe Constantin Grecu de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ardelenii au plătit 400.000 de euro în schimbul fundaşului stânga de 23 de ani, care se afla şi în vizorul francezilor de la St. Etienne şi Auxerre

Universitatea Cluj a dat azi încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Gruparea patronată de Florian Walter l-a achiziţionat pe fundaşul stânga Constantin Grecu de la Pandurii Tîrgu Jiu în schimbul sumei de 400.000 de euro. Fotbalistul va efectua vineri primul antrenament cu formaţia antrenată de Ionuţ Badea.

Grecu a fost monitorizat în ultimele şase luni şi de echipele franceze St. Etienne şi Auxerre care s-au arătat interesate de transferul său. Fundaşul de bandă stângă a ales însă să semneze cu Universitatea Cluj întrucât şi-a dorit să lucreze sub conducerea antrenorului Ionuţ Badea, care l-a avut sub comdandă şi la Pandurii Tîrgu Jiu. De altfel, în ultima perioadă, Badea a insistat foarte mult pentru aducerea lui în Ardeal.

Mutarea, intermediată de un francez

image

Tranzacţia a fost intermediată de francezul Jean Marc Chanelet, fost campion al Franţei cu Nantes în 1995 şi cu Olympique Lyon în 2001 şi 2002. Colaboratorul acestuia pentru campionatul României, agentul Mihai Joiţa a declarat pentru "Adevărul": "Grecu este un jucător de mare perspectivă care va confirma cu siguranţă în viitorul apropiat. A semnat pe trei ani cu optiune de prelungire pentru încă un sezon, dar sper să nu rămână atât la Cluj. Există în continuare interes pentru el de la câteva cluburi din Franţa şi nu ar fi exclus ca peste un an sau doi să ajungă la o echipă puternică din Ligue 1".

Fundaşul Constantin Grecu, în vârstă de 23 de ani, a evoluat până acum numai la Pandurii Târgu Jiu cu o întrerupere de o jumătate de sezon în care a fost împrumutat la CSM Râmnicu Vâlcea. Grecu are 64 de meciuri jucate pentru Pandurii Târgu Jiu în Liga I.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite