Antonio Conceicao: „FC Braşov nu a fost lăsată să câștige cu CFR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza cu CFR Cluj, scor 2-2, antrenorul echipei FC Brașov, Antonio Conceicao, s-a declarat deranjat de prestația arbitrului Teodor Crăciunescu și a cerut ca echipa lui să fie lăsată să joace fotbal.

După părerea mea, FC Braşov ar fi trebuit să fie câştigătoarea acestui joc, a fost singura echipă care a vrut să joace fotbal astăzi, dar nu a fost lăsată. Din punctul meu de vedere arbitrul ar fi trebuit să dea câte o sancţiune la fiecare gol al CFR-ului.

CITEȘTE ȘI:

FC BRAȘOV - CFR 2-2 VEZI AICI FILMUL MECIULUI

La primul a fost un fault al lui Cadu, iar la al doilea, din lovitură liberă, nici nu a fost vorba de fault. De asemenea aş vrea să incriminez două faze la care arbitrul ar fi putut să acorde al doilea cartonaş galben la Cadu şi Panin, dar s-a răzgândit.

Nu mă scuz cu acest arbitraj, dar am ajuns într-un punct în care mă consider nedreptăţit. Nu cer nimic, doar să fim lăsaţi să jucăm“, a spus Conceicao.

În etapa a 27-a a Ligii I de fotbal, FC Brașov și CFR Cluj-Napoca au terminat la egalitate, scor 2-2, partida susținută pe Stadionul „Tineretului“. După această remiză, FC Brașov a acumulat 31 de puncte și este la doar cinci lungimi de primul loc retrogradabil, ocupat de Craiova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite