CFR Cluj l-a transferat definitiv pe De Zerbi şi l-a împrumutat pe Tomas Costa de la Porto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii de la CFR Cluj au reuşit în cele din urmă să-l aducă în Gruia pe italianul Roberto De Zerbi, fotbalist ce fusese împrumutat la echipa ardeleană de Napoli. În plus, Paszkany a l-a mai adus şi pe Tomas Costa, de la FC Porto.

În ultimele ore de mercato, clujenii au bătut palma cu italianul De Zerbi şi au reuşit să-l ia sub formă de împrumut Tomas Costa  de la FC Porto, echipa lui Cristi Săpunaru. Mijlocaşul s-a înţeles cu oficialii lui Napoli, care nu s-au împotrivit şi au reziliat contractul de comun acord.

Clujenii au profitat imediat de situaţie, i-au oferit acestuia 200.000 de euro primă de instalare şi un contract de 250.000 de euro anual pentru a veni în Gruia.Fotbalistul a semnat actele prin fax şi este aşteptat joi la Cluj.

De Zerbi va fi trecut şi pe lista UEFA, putând evolua pentru ardeleni în Liga Campionilor. Tot în această seară, clujenii au bătut palma şi cu oficialii portughezilor de la Porto, pentru serviciile mijlocaşului defensiv argentinian Tomas Costa, după ce Dani a fost vândut la Iraklis Salonic. În vârstă de 25 de ani, fotbalistul vine sub formă de împrumut pentru un an la CFR.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite