Obiectivul lui Minteuan pentru primul stagiu de pregătire:" Să nu se accidenteze jucătorii"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii de la CFR Cluj vor pleca la sfârşitul acestei săptămâni în Antalya, pentru primul cantonament al anului. Tehnicianul Alin Minteuan speră să nu se confrunte cu probleme medicale în stagiul de pregătire din Turcia.

Ardelenii au reluat de luni pregătirile la Cluj, dar de sâmbătă vor începe serios treaba. Nu pe frigul din România, ci la temperaturile cu multe grade peste zero din Antalya.

"Trebuie  să reintrăm în ritm, dar acest lucru nu se face după o zi de antrenament, jucătorilor le trebuie timp să se reacomodeze la efort", a spus antrenorul campioanei din Gruia, Alin Minteuan.

Tehnicianul speră să nu existe probleme medicale în perioada cantonamentului din Antalya :" Cel mai important lucru este să fim feriţi de accidentări. Nu avem nevoie de astfel de probleme acum la început de drum":

Fotbaliştii de la CFR Cluj vor sta în Antalya până la data de 25 ianuarie şi vor avea două meciuri amicale, cu FC Horst (22 ianuarie) şi Dacia Chişinău (24 ianuarie).

La 25 Iianuarie vor reveni la Cluj unde vor sta doar trei zile, pentru a pleca apoi din nou în Antalya, pentru al doilea stagiu de pregătire, care va ţine până la data de 11 februarie.

Clujenii vor disputa patru meciuri amicale.

CFR CLUJ - SV Ried (1 februarie)
CFR CLUJ - FC Koper (3 februarie)
CFR CLUJ - NK Rijeka (6 februarie)
CFR CLUJ - Litex Loveci (9 februarie)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite