Paszkany: "Arbitrul ne-a anulat un gol valabil"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Arbitrul Istvan Kovacs a făcut praf meciul Oţelul - CFR. Mai întâi a anulat aiurea un gol reuşit de Traore, apoi l-a aliminat uşor pe atacantul ivorian

Împinsă de la spate de un stadion aproape plin, Oţelul a construit prudent şi şi-a trecut în cont primele ocazii. Campioana nu s-a grăbit să atace. A preferat să arunce mingi lungi către înaltul Traore. Acesta a izbutit să-i ia faţa lui Grahovac la o centrare venită de pe dreapta, a confiscat balonul şi l-a trimis în poartă, dar arbitrul a anulat golul, considerând că a fost fault în atac. După pauză, Cîrţu a fost trădat de elevul său preferat, Ionuţ Rada. Fundaşul a uitat să-l blocheze pe Iorga, iar gălăţeanul a şutat ca din tun direct sub transversala lui Stăncoiu! Traore a lovit bara, după care a primit uşor cel de-al doilea galben. Oţelul l-a pierdut şi ea imediat pe Giurgiu, două pentru cumul de galbene, însă campioana nu s-a bucurat prea mult de restabilirea echilibrului numeric întrucât Veloso a văzut şi el roşu. Finalul a fost dramatic. Peralta egalat pentru CFR în chiar ultimul minut cu o lovitură de cap!

Paszkany: "A fost viciere de rezultat"

După meci, patronul CFR-ului a acuzat dur prestaţia arbitrului Istvan Kovacs. "Meciul a fost unul de luptă, dacă nu ar fi fost stricat de arbitru, care a condus partida cu două unităţi de măsură. A fost viciere clară de rezultat. Golul lui Traore a fost unul regulamentar şi eliminarea aceluiaşi Traore a fost gratuită. Atacantul nostru a fost vânat tot meciul. Totul a fost premeditat, pentru noi vine meciul cu Dinamo", a tunat Paszkany. Preşedintele ardelenilor nu a fost la fel de dur cu arbitrul, subliniind mai mult dăruirea de care au dat dovadă jucătorii antrenaţi de Sorin Cîrţu. "Arbitrul n-a avut o zi prea bună e clar, a enervat jucătorii. A făcut multe greşeli în defavoarea noastră. La Traore n-a fost fault şi nici nu trebuia să-i dea al doilea galben. Oţelul aşa joacă în toate partidele şi au contribuit şi ei la nervozitatea din teren. Nu vreau să intru în alte comentarii, dar a fost un arbitraj slab. Jucătorii au avut atitudine. A fost cel mai bun meci al nostru din acest sezon, ca atitudine. Am avut o groază de ocazii, am jucat mai bine chiar şi în inferioritate numerică. Nu ne ajută egalul ăsta, dacă batem duminică pe Dinamo, ajutăm Oţelul", a declarat Iuliu Mureşan.

Oţelul - CFR 1-1
Oţelul: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg Costin, Sălăgeanu - Neagu (Sârghi 89), Giurgiu - L. Iorga, Viglianti, S. Ilie (Antal 81) - G. Paraschiv.
Antrenor: Dorinel Munteanu
CFR: Stăncioiu - Tony, Cadu, Alcantara, Rada (Bjelanovici 62) - T. Costa - Bastos (Leo Veloso 67), E. Dică (Bud 73), Peralta, Culio - Traore.
Antrenor: Sorin Cîrţu
Goluri: L. Iorga 58 / Peralta 90
Eliminaţi: Giurgiu 74 / Traore 69, Veloso 85
Stadion "Oţelul": 9.000
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite