Handbal: Jolidon Cluj-Napoca a câștigat cu emoții la Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii Naționale de handbal feminin, CS Rulmentul Brașov a fost învinsă, astăzi, în Sala Sporturilor „D.P. Colibași“, de Universitatea Jolidon Cluj-Napoca, scor 21-25, la pauză 12-13.

Formația antrenată de Mariana Târcă și Dumitru Berbece a continuat evoluția bună din ultimele etape și a fost aproape de a produce surpriza rundei. Cu o apărare exactă și cu Stăncuța Guiu, din nou, imbatabilă în poartă, brașovencele au făcut un meci bun împotriva vicecampioanei României.

În ciuda unui arbitraj ostil, „rulmentistele“ nu au permis adversarelor să se distanțeze pe tabelă, iar echilibrul s-a menținut până la pauză. După reluare, brașovencele au avut o evoluție senzațională și chiar au preluat, pentru prima dată, conducerea pe tabelă, scor 20-19, în minutul 49.

Însă, atacul Rulmentului nu a mai funcționat deloc în ultimele zece minute, perioadă de timp în care gazdele au marcat un singur gol, iar clujencele au speculat momentul, adjudecându-și o victorie care le menține pe locul secund. 

Rulmentul Brașov (21): Cherăscu - 4g, Marcu - 4g, Szabo - 3g, Seifer - 2g, Ionescu - 2g, Pricopi - 2g, Sas - 1g, Simion - 1g, Abramiuc - 1g, Din - 1g.

Jolidon Cluj-Napoca (25): Tivadar - 7g, Dincă - 5g, Vintilă - 4g, Senocico - 4g, Paraschiv - 3g, Chintoan - 1g, Tudorache - 1g.

„Chiar dacă am pierdut, vreau să le felicit pe fete pentru evoluția din timpul meciului. Am întâlnit o echipă foarte bună, care are jucătoare de mare valoare. Chiar și așa, noi am dat dovadă de atitudine fantastică, mai ales în apărare.

Echipa este clar în progres. Meciul poate avea alt rezultat dacă maniera de arbitraj era mai corectă. Nu cred că Jolidon avea nevoie de sprijinul arbitrilor ca să ne învingă pe noi“, a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite