Iuliu Mureşan: „Se pare că autobaza lui Cârţu s-a mutat în atac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu FC Braşov, scor 4-0, că îl bucură schimbarea din jocul echipei clujene, precizând că se pare că "autobaza lui Cârţu" s-a mutat în atac.

"Echipa a jucat foarte bine în ultimele trei partide, cu Târgu Mureş eu zic că am avut un ghinion imens, apoi cu Universitatea Cluj cred că meritam să câştigăm. Cu Roma iar am făcut o partidă foarte bună.

Nu ştiu dacă meritam neapărat să câştigăm, dar un egal era mai just. Trebuia să vină şi o partidă în care să ne fructificăm ocaziile, aveam cuţitul la os, eram înaintea acestei etape pe un loc 15 ruşinos. Le-am şi arătat băieţilor clasamentul în vestiar, le-am spus că ar trebui să ne fie ruşine la noi toţi, în frunte cu mine.

Le-am spus că valoarea lor nu e de locul 15, e de locul 1. Mă bucur de schimbarea de atitudine şi de schimbarea jocului nostru, se pare că autobaza lui Cârţu s-a mutat în atac. Nu ştiu dacă am revenit în lupta pentru titlu. Avem un meci foarte greu la Vaslui, dacă batem acolo şi cu încă 2-3 victorii se poate spune că ne-am revenit", a spus Mureşan.

Iuliu Mureşan a precizat că Roberto De Zerbi a înscris în meciul cu FC Braşov un gol "cum nu s-a mai văzut de mult în Gruia". "E un jucător cum nu ştiu câţi mai există în România. El a venit la noi accidentat şi am vrut în primul rând să îl punem la punct din punct de vedere medical.

Gestul lui de după marcarea golului nu cred că se referă la Cârţu, ci se referă la alţi oameni, ştiu ei bine cine sunt (n.r. - De Zerbi ar mima că ar merge pe bicicletă, după ce a marcat). Traore e ca şi copilul meu şi mi-ar părea foatre rău să-l văd plecat. Golul pe care l-a marcat azi e un gol de mare atacant", a afirmat Mureşan.

Oficialul grupării ardelene a mai spus că a discutat cu fotbalistul echipei Schalke 04, Ciprian Deac, convocat pentru meciul naţionalei României cu Franţa, din preliminariile Euro-2012. Iuliu Mureşan consideră că România poate învinge echipa Franţei.

"Am vorbit cu Deac. Mi-a spus că se bucură că este convocat la naţinală. El mai are nevoie cam de zece zile ca să se pună la punct fizic şi cred că va fi titular la Schalke, mai ales că este un jucător pe care Magath l-a vrut în mod special. Cred într-o victorie cu Franţa, mai ales că nici ei nu sunt în cea mai bună formă", a adăugat Mureşan.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat portarul Traian Marc, în minutul 34, şi gazdele au ratat un penalti. Golurile au fost marcate de Bastos '18, Cadu '36 (penalti), Traore '49 şi De Zerbi '73.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite