Un bistriţean s-a sinucis cu mixerul într-o cadă din Hotelul Someş din Dej

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ridicat cadavrul bistriţeanului sinucis în Hotelul Someş din Dej (foto: www.dejeanul.ro)
Poliţiştii au ridicat cadavrul bistriţeanului sinucis în Hotelul Someş din Dej (foto: www.dejeanul.ro)

Un bărbat de 43 de ani, originar din Bistriţa, a fost găsit în această dimineaţă mort în camera sa din Hotelul Someş din Dej. Poliţiştii susţin că e vorba de o sinucidere.

UPDATE 15.28   Bărbatul se numeşte Sorin Stan şi este agent de vânzări la o firmă de lactate din judeţul Bistriţa-Năsăud. Avea 43 de ani, era necăsătorit, locuia în Bistriţa, iar unii spun că ar fi recurs la acest gest disperat fiindcă ar fi avut multe datorii. De nouă ani lucra ca şi distribuitor la firma de lactate care are magazine şi în judeţul Cluj.

Trupul acestuia a fost găsit în această dimineaţă, 27 iulie, în camera sa din Hotelul Someş din Dej (hotel de două stele), de către recepţioneră.  Ea spune că bărbatul din Bistriţa s-a cazat marţi, 24 iulie, şi trebuia să plece joi, 26 iulie. Cum nu a eliberat camera, recepţionera a crezut că a plecat fără să plătească şi atunci a intrat în camera care era închisă din interior.  L-a găsit mort în cadă şi a chemat poliţia din Dej.

Comisarul-şef Ovidiu Cîţcoan de la Biroul de Investigaţii Criminale Dej a afirmat că bărbatul s-a sinucis şi a cumpărat special în acest sens un mixer. „Am găsit cutia în camera de hotel. Bărbatul este necăsătorit, în vârstă de 43 de ani şi domiciul stabil este în Bistriţa. Are un frate", afirmă comisarul. Acesta mai susţine că Sorin Stan figurează pe lista persoanelor dispărute din Bistriţa-Năsăud. Reprezentanţii firme de lactate spun că au anunţat poliţia miercuri deoarece nu mai ştiau nimic de el. „Lucrează la noi ca agent de vânzări de  9 ani de zile", a spus secretara firmei de lactate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Cluj, Anca-Sidonia Purdea, spune că în această dimineaţă a fost găsit decedat în camera sa de hotel din Dej. Din primele cercetări, poliţiştii spun că bărbatul s-a sinucis prin electrocutare, în cadă fiind găsit şi un mixer.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite