UPDATE Peste 16.000 de bilete vândute până acum pentru meciul cu ŢSKA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Steaua va evolua cu stadionul plin la meciul de mâine seară cu ŢSKA Sofia, din playoff-ul Ligii Europa. Până miercuri la ora 15, se vânduseară deja peste 16.000 de tichete, iar cozile la stadion erau de mai multe sute de persoane

UPDATE

Organizatorii partidei se aşteaptă la un stadion arhiplin mâine seară. Casele de bilete vor fi deschise astăzi până la ora 19.00, cât şi mâine, în ziua meciului, până la ora 20.00. Dacă ieri la deschiderea caselor clujenii au luat cu asalt Gruia pentru a pune mâna pe un tichet într-un sector bun, astăzi majoritatea biletelor disponibile erau la peluze. Mai sunt doar aproximativ 1.500 de bilete la tribune, conform vânzătorilor. Peste 16.000 de tichete s-au vândut deja, iar în condiţiile în care capacitatea stadionului „Dr. Constantin Rădulescu“ este de 22.500, arena va fi cu siguranţă arhiplină la meciul de mâine.

Fanii stelişti din Cluj şi din împrejurimi au luat cu asalt casele de bilete, astfel că, până aseară, se vânduseră 10.000 de tichete, jumătate din numărul total tipărit de organizatori.

Văzând simpatia de care se bucură echipa sa, finanţatorul Gigi Becali nu a pierdut ocazia de a-i ironiza pe rivali.

"În ţara românească există stelişti şi 17 dinamovişti. Toată România ţine cu Steaua. Cum să nu fie Ardealul cu Steaua, care e simbolul României? Ei vin să vadă simbolul României. În Ardeal sunt oameni naţionalişti", a spus Becali.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite