VIDEO: 19 etape de suspendare pentru baschetbaliştii bătăuşi. „Gladiatorii“ au primit nouă etape în total

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase baschetbalişti de la echipele Energia Rovinari şi Gladiator Cluj au primiti în total 19 etape de suspendare în urma bătăii generale care a avut loc săptămâna trecută la partida dintre cele două echipe din cadrul playout-ului Diviziei A la baschet masculin

Astfel jucătorul Rareş Apostol (Energia Rovinari) a primit cea mai drastică pedeapsă, 4 (patru) etape de suspendare. Apostol a fost găsit vinovat, în urma analizelor video şi a raportului oficial de joc, de declanşarea violenţelor pe teren în urma unui gest nesportiv la adresa unui adversar. 

Ceilalţi jucători implicaţi în conflict au fost Kibwe Trim şi Louis Darby (ambii de la Energia Rovinari), alături de Levine Levi, Brent Freemann şi Robert Bishop (toţi trei de la Gladiator Cluj), aceştia primind câte trei etape de suspendare fiecare.

În cazul tuturor acestor jucători s-a ţinut cont de faptul că nu sunt recidivişti.

Referitor la Kevin Tyner (Energia Rovinari) şi Leroy Dawson (Gladiator Cluj), descalificaţi în timpul jocului, Comisia de Disciplină a decis că aceştia "nu au comis vreun act care să intre sub incidenţa Regulamentului de Disciplină al FRB".

Vezi aici imagini video cu bătaia de la Târgu Jiu (începând cu minutul doi al filmuleţului)

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite