Arpad Paszkany: "Cred că-l vom înlocui pe Mandorlini"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că nu exclude posibilitatea înlocuirii antrenorului Andrea Mandorlini, ca urmare a rezultatelor din ultimele etape, însă nu se pune problema demiterii acestuia până la meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor.

"Ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este o necunoscută, nu îmi pot explica... Trebuie să analizăm şi să gândim care sunt soluţiile ce trebuie aplicate. V-aş minţi dacă aş spune că nu există posibilitatea înlocuirii lui Mandorlini, însă acesta nu este singurul vinovat de punctele pierdute în ultimele etape. Totuşi, un lucru este sigur, Mandorlini va fi pe banca tehnică la meciul cu Basel (n.r. din prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, din 15 septembrie). Cine ar schimba antrenorul înainte de un astfel de meci ar fi iresponsabil", a spus Arpad Paszkany la sport.ro.

Finanţatorul echipei clujene a criticat jocul prestat de elevii lui Andrea Mandorlini: "Am adus jucători care să creeze concurenţă. Omeneşte s-a făcut tot ce era posibil din punct de vedere organizatoric. Nu are nicio logică ce se întâmplă, este adevărat că jucăm absolut jenant, mai prost decât atunci când am venit din Divizia B în Liga I".

La rândul său, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a precizat, la Sport.ro , că sâmbătă sau duminică va avea loc o şedinţă la care vor participa jucătorii şi antrenorul şi se vor lua măsuri "contra tuturor".

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de formaţia Rapid, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I şi în care clujenii au evoluat în nouă jucători din minutul 64, după eliminările lui Emmanuel Kone şi Bastos.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite