Minteuan nu dezarmează:" Cred că ajungem în Europa League"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, este convins că îşi poate duce echipa de pe locul 8, pe care este în prezent, pe o poziţie care să-i asigure prezenţa în Europa League.

"Ne trebuie o victorie, să-i descătuşeze pe băieţi, apoi rezultatele bune vor urma, sunt convins de asta", a mărturisit Minteuan pentru Adevărul.

Tehnicianul campioanei din Gruia spune că este mulţumit de modul în care se prezintă la antrenamente elevii săi şi e convins că totul depinde de mentalul fotbaliştilor.

"Am discutat mult cu ei în ultimul timp. Cred că este vorba despre un blocaj la nivel mental, dar vom trece peste asta. Astfel de perioade sunt în viaţa tuturor echipelor, fie că e vorba de CFR Cluj, Arsenal sau Real Madrid. Sunt optimist şi încrezător că vom ajunge să jucăm în Europa League", a mai precizat Alin Minteuan.

Antrenorul CFR-ului spune că meciul de duminică, cu Sportul Studenţesc, poate însemna revirimentul echipei sale.

"După ce s-a întâmplat în tur, când am pierdut la Bucureşti cu 3-0, băieţii au o mare dorinţă de revanşă. Sunt sigur că o victorie cu Sportul va aduce alte victorii în etapele care urmează", a declarat Minteuan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite