Zsolt Szilagyi, „unicul căpitan: „E momentul să fim mai uniţi ca niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 „Unicul căpitan“, Zsolt Szilagyi, a împlinit 29 de ani
„Unicul căpitan“, Zsolt Szilagyi, a împlinit 29 de ani

Zsolt Szilagyi a împlinit astăzi vârsta de 29 de ani, iar sărbătoarea a avut loc tocmai în cantonamentul echipei, la Abtenau. Cel supranumit de suporteri „unicul căpitan“ a dorit să le mulţumească acestora pentru ataşamentul de care au dat dovadă şi le cere colegilor săi să fie mai uniţi ca niciodată în aceste momente

„Sisi“ este cel mai iubit fotbalist al Universităţii Cluj. Şi-a câştigat respectul fanilor prin angajamentul de care dă dovadă pe terenul de joc şi la antrenamente, iar şefii l-au păstrat în echipă tocmai pentru acest motiv, deşi la finalul turului au renunţat pentru câteva zile la el. Fericit după promovarea reuşită împreună cu echipa pe care o iubeşte, acesta şi-a trasnmis suporterilor gândurile sale, prin intermediul site-ului oficial::

„Am promovat, ăsta a fost cel mai frumos cadou, un cadou pe care îl aşteptam de foarte mult timp. Sunt foarte fericit pentru că am tras din greu pentru promovare. Acum, mai mult ca niciodată va trebui să fim uniţi, să formăm o echipă puternică, un grup  compact, să ne ajutăm între noi. Fiecare trebuie să muncească pentru celălalt, asta este cheia succesului.

Le multumim fanilor pentru tot ceea ce au făcut pentru noi, făra ei nu am fi reuşit să promovăm. Sunt adevăraţi suporteri, ne bazăm pe ei şi în Liga 1 şi sunt convins că ne vor susţine la fel ca şi până acum. Luptăm pentru ei şi vrem să-i mulţumim prin rezultate”, a spus acesta.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite