Zoran Krstanovici, MVP în All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii formaţiei „U“ Mobitelco, Zoran Krstanovici, Paul Chetreanu, Mihai Silvăşan şi David Lawrence, au participat la All Star Game-ul României, câştigat de echipa din sud. Cel mai bun marcator al partidei a fost Krstanovici, care a reuşit 21 de puncte

Deşi în prima repriză echipa din nord a intrat în avantaj, scor 63-58, în final echipa sudului s-a impus în All Star Game, eveniment care a a avut loc la Oradea. Showul, care se organizează în fiecare an, asemănător cu cel din SUA, i-a făcut pe participanţi să uite pentru câteva ore de stresul partidelor de campionat.

Iată componenţa celor două echipe: Nord: Krstanovic 21 puncte (MVP), Brown 13, Markovic 10, Dumitrescu 10, Haiduc 9, Drăguşin 9, T. Nicoară 8, Cooley 8, Mandic 7, Păltinişanu 4, Silvăşan 4.

Sud – Trim 17 puncte, Crăciun 16, Bassett 16, Barber III 14, Dumitru 12, Căpuşan 10, Mandache 7, Jackson 6, Paul 5, Macaveiu 2. Competiţia de old star a fost câştigată de Old Star România, care s-a impus în faţa echipei Old Star Oradea, cu scorul de 59-54.

Concursul de slam dunk a revenit lui Joseph Barber III, care l-a depăşit în preferinţele publicului după finală, pe coechipierul său de la Energia Rovinari, Andrei Căpuşan.
La trei puncte, au concurat Tudor Dumitrescu, Josh Jackson, Andelko Mandic, Mihai Paul şi Nenad Markovic, câştigătorul fiind Tudor Dumitrescu, cu 9 reuşite din 10 aruncări.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite