Zone periculoase din Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intersecţia din dreptul Prefecturii Cluj prezintă risc crescut de producere a accidentelor.  Motivul îl constituie vizibilitatea redusă, dat fiind faptul că, de regulă, prin intersecţie se circulă cu viteză.

Totodată, neacordarea de prioritate în această intersecţie a cauzat în trecut o sumedenie de accidente de circulaţie, cele mai multe soldându-se cu victime rănite grav. Primăria Cluj-Napoca a luat decizia de a monta praguri de sol din asfalt pe mai multe străzi din oraş, ca urmare a numărului de accidente rutiere produse în aceste puncte. Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au transmis că în momentul de faţă există 59 de astfel de praguri montate în municipiul Cluj-Napoca, urmând ca altele să fie montate în curând.

Una dintre intersecţiile în care au fost montate pragurile de sol pentru a diminua numărul accidentelor rutiere este cea a străzilor Ceahlăul cu Cireşilor. În trecut, în această zonă aveau loc lunar câteva accidente rutiere cauzate de viteza cu care şoferii circulau, dar şi de neacordarea de prioritate. Montarea pragurilor în zonă reprezintă deocamdată o soluţie pentru evitarea creşterii numărului de accidente rutiere.

Lista străzilor din Cluj-Napoca cu risc crescut de producere a accidentelor.

- Campul Painii
- Postavaru
- Vasile Lucaciu
- Nadasel
- Ceahlau
- Ciresilor
- Republicii
- Prislop
- Mikszath Kalman
- Alexandru Bohatel
- Becas
- Ariesului
- Vasile Lupu
- Take Ionescu
- Heltai Gaspar
- Pasteur
- 1 Decembrie 1918
- Hasdeu
- Venus
- Detunata

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite