Zi fără incidente la Bac-ul de toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a continuat azi cu două dintre probele evaluării competenţelor lingvistice la limba modernă. Peste 400 de candidaţi au susţinut competenţele în judeţ.

La Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea" din Cluj-Napoca s-au prezentat la examen 49 de candidaţi. Directorul adjunct al unităţii, Diana Frătean, spune că elevii au fost programaţi pe ore. Lista este afişată pe uşa de la intrare în şcoală. „Azi s-a susţinut proba scrisă şi audio a competenţelor lingvistice. Mâine va avea loc testarea orală la limba modernă", afirmă Diana Frătean.

Candidaţii susţin că subiectele au fost nici grele, nici uşoare. „Proba audio la limba engleză a fost mai grea decât cea scrisă. Aşa mi s-a părut mie", afirmă Andreea Târziu, o clujeancă de 22 de ani. Ea susţine acum examenul de Bac deoarece munceşte în domeniul serviciilor.

Secretarul comisiei judeţene de bacalureat, Călin Mureşan, spune că evaluarea la limba modernă a decurs fără incidente.  Mâine are loc proba orală la modern, joi şi vineri, competenţele digitale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite