Zeci de clujeni la marşul tăcerii organizat de Alice Rotta (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cam 60 de oameni au pornit astăzi, în jurul orei 15, într-un marş al tăcerii, organizat ca semn de protest împotriva actualei guvernări. Pe traseu s-au alăturat şi alţi participanţi. Marşul a fost organizat de milionara Alice Rotta, care săptămâna trecută protestase singură în stradă.

Grupul s-a strâns în faţa Monumentului Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor de unde, la ora 15, a pornit înspre cinematograful Victoria. Oamenii au purtat pancarde cu mesaje precum „În atenţia guvernului Boc I, II, III, IV, V etc. Errare humanum est. Perseverare Diabolicum“,„Salariile profesorilor. Promis +50%, executat -25%“, „Precum iarna nu-i ca vara, nici guvernul nu-i cu ţara“.

VEZI AICI GALERIA FOTO

La marş a participat şi Răzvan Rotta, soţul organizatoarei. „Încă de când a început acest protest eu am fost alături de soţia mea. Acum am ieşit în stradă împreună cu ea“, a spus el referitor la iniţiativa pe care soţia sa a avut-o

„Sunt foarte multe familii înstărite care sunt de acord cu ceea ce facem şi au de gând să ni se alăture. Motivul pentru care protestez l-am exprimat clar, încă din prima zi în care am ieşit în stradă“, a spus Alice Rotta.

Citeşte şi:

Protestatari de Cluj: milionara şi universitarul

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite